detect-header-001b

Wat je niet ziet, bestaat niet.

Maar toch...

Met fikse firewalls en ingewikkelde autorisaties ben je veilig, dachten veel ondernemers en hun ICT-adviseurs. Dat is niet meer zo. Het lukt cybercriminelen steeds vaker om binnen te sluipen. 20% van alle aanvallen komt vanuit het eigen netwerk. Natuurlijk heb je als ondernemer ook andere prioriteiten. Wat niet urgent is verschuift al snel naar de dag van morgen. En overmorgen. Neem de gok niet, er staat veel op spel. Financiën, databases, beleidsplannen, innovaties, productiegeheimen, het complete netwerk, alles wat je bedrijf tot jouw bedrijf maakt kan een prooi zijn.

S3detect houdt je in bedrijf.

Waar traditionele beveiliging stopt

S3detect is een product dat de ICT-omgeving 24/7 realtime monitort en verdachte patronen detecteert. De detectiefuncties worden op maat ingericht zodat je bedrijf over de volle breedte is beschermd. Hoe je netwerk ook is ingericht en welke (cloud-)toepassingen op de verschillende devices ook worden gebruikt.

Sensoren op risicoplekken

De 24/7 bemande centrale van S3Group ontvangt signalen via sensoren die in het netwerk zijn geplaatst. Ons team analyseert ze en maakt direct melding van mogelijke dreigingen. Jij, of de netwerkbeheerder wordt gewaarschuwd bij detectie zodat een cyberaanval tijdig kan worden afgeslagen.

20 jaar praktijkervaring

S3Group is al decennia bezig met organisaties een hoger niveau van weerbaarheid te geven. Die expertise delen we graag. Kies voor een ervaren partner die incidenten tijdig detecteert en schade door misbruik en uitval voorkomt.

Versterk je cyberweerbaarheid

De veiligheid van bedrijfsprocessen komt steeds meer onder druk te staan. Het proactief identificeren en bestrijden van indringers is een bewezen doeltreffende aanpak. Wil je meer weten over het effect van S3detect specifiek voor jouw bedrijf?