De expertise van S3Group omvat het brede terrein van informatiebeveiliging. Met onze expertise en know how zetten we technologie nu al een flink aantal jaren in om uitdagingen op het gebied van veiligheid aan te pakken. Momenteel kunnen we organisaties een set van producten en diensten aanbieden die de beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van informatie optimaliseert.

Sinds 2005 zijn we – toen nog vanuit SvSnet - actief in het verwerken van grote hoeveelheden privacygevoelige informatie van internetaanbieders om te voldoen aan de wettelijke aftapverplichting. Vanaf 1 januari 2024 biedt de S3Group deze tapdiensten aan onder de naam: S3LI.

Al sinds 2013, heeft S3Group een sleutelrol in het beschermen van organisaties tegen DDos-aanvallen. De expertise in het 24 uur x 7 dagen waakzaam zijn zetten we ook in voor onze nieuwe dienst genaamd: S3detect. S3detect is ons beveiligingsproduct voor MKB-bedrijven tegen cyberaanvallen. Het werkt als een alarmcentrale die dag en nacht waakt over je kostbare ICT.

Onder S3report valt onze software dienst die maatwerk oplossingen biedt voor het registreren en beoordelen van (hoog) geclassificeerd materiaal.

canstockphoto25518824

Maatschappelijke rol

Ons engagement gaat verder dan security en technologie. Het heeft ook een maatschappelijke drijfveer. Wij zijn vastbesloten om gevoelige content van internet te verwijderen en tegelijk te helpen bij opsporingsinspanningen. Met S3report zorgen we voor tools voor het verwijderen van terroristische content en de strijd tegen kindermishandeling en -porno. Met onze S3detect dienst zorgen we voor cyberweerbaarheid, dus meer bestaanszekerheid, voor het MKB. Zo zetten we 20 jaar expertise in voor grote uitdagingen in de samenleving.

Nieuw hoofdstuk in je securitybeleid

Zoek voor je beveiligingsmaatregelen een partner die verder is in het proces. We vertellen graag hoe 20 jaar praktijkervaring daarbij een belangrijke keuzefactor is.
Interesse in een prettig gesprek over een effectieve en vooral haalbare aanpak?

Neem contact op

    Logo-s3group-sm-removebg-preview